Nederlands English

Navigatiehulp:   Home Must see and do Voor kinderen

Nieuws & Tips

Urban Sports in Eindhoven
In Eindhoven beoefenen kinderen de coolste urban sports. Zo biedt Monk bouldergym ruim 500m2 klimwand voor beginnende en geoefende klimmers. Skatepark Area51 meet zich met de grootste skateparken van Europa. De perfecte plek voor een middagje skaten of rolschaatsen.

Kinderkunstclub in het Van Abbemuseum
Ben jij tussen de 6 en 10 jaar oud?
Vind je het leuk om naar kunstwerken te kijken maar vooral ook om zelf kunstwerkjes te maken? Kom dan naar de Kinderkunstclub in het Van Abbemuseum elke zaterdag van 14.00 - 16.00 uur.
Samen met andere kinderen ga je in het grote museum naar kunstwerken kijken om daarna lekker zelf aan de slag te gaan met je eigen kunstwerk. Kosten zijn € 6,00 per kind. Reserveren kan via telefoonnummer 040-2381042. >>

Beleef het avontuur in een verlaten fabriek
In De Ontdekfabriek beleef je iedere woensdagmiddag en elke zondag avonturen met bijzondere bouwwerken en attracties. Je ontdekt de techniek erachter en maakt je eigen creaties. Je ouders doen mee of genieten van een lekker hapje of drankje.
Reserveren is niet nodig.
Geopend: woensdagmiddag van 13.00 - 18.00 uur en zondag van 11.00 - 17.00 uur. T/m Juni 2014 ook geopend op zaterdag van 13.00 - 18.00 uur.
Adres: Torenallee 22 (Strijp-S), Eindhoven >>

Zondag Familie dag
Elke zondag is het familie dag bij de Oude Rechtbank. Workshops voor kinderen en live muziek voor de ouders. >>

Ruimtewandelen in het park