Nederlands English
Zoeken
Bestel de City Guide van Eindhoven Beoordelingen op TripAdvisor lezen
|

Navigatiehulp:   Home Groepen

Groepen

Ontdek en beleef de binnenstad

Op zoek naar een Eindhovense groepsactiviteit die inspireert? Wil je op bijzondere wijze kennis maken met (een deel van) de stad of een lokaal evenement? Behoefte aan de professionele ondersteuning én begeleiding van een stadsgids?

VVV Eindhoven adviseert, ondersteunt en begeleidt groepen die op zoek zijn naar een unieke ... Meer

Ontdek en beleef de binnenstad

Culinair op pad

Dit bewezen concept, voor velen bekend als 'Happen en Stappen', is dé perfecte manier om de Eindhovense binnenstad op ongedwongen wijze te leren kennen.

Programma:
De groep begeeft zich op eigen gelegenheid naar het 1e restaurant/eetcafé voor het voorgerecht. Hierna is het tijd om de ... Meer

Culinair op pad

Spel & Sportief

VVV Eindhoven organiseert alleen actieve groepsuitjes met een Eindhovens sausje! In de linkerkolom vind je het totale aanbod.
Naast dit aanbod biedt de afdeling Groepsprogramma's ook op-maat pakketten voor de actieve groepen. Informeer naar de mogelijkheden.

Afdeling Groepsprogramma's:
Tel. (040) 29 79 115 of mail ... Meer


Inspirerend Strijp-S

Strijp-S: nieuw, dynamisch, bruisend stadsdeel Eindhoven!

VVV Eindhoven is al jaren gefascineerd door Strijp-S: het oude Philips terrein en historisch erfgoed. Vanaf het eerste uur creëren wij paden voor iedereen die dit enthousiasme met ons deelt. Onze Strijp-S wandelingen zijn een begrip geworden. Tijdens onze activiteiten ligt ... Meer

Inspirerend Strijp-S

Brainport - Kennis & Technologie

Brainport Regio Eindhoven is één van de drie economische pijlers van het land, samen met Airport (Amsterdam) en Seaport (Rotterdam).
Het is hét industriële hightech-hart van Nederland met technologie en design als basis.

Geen wonder dat jong- én oud uit binnen- én buitenland in deze regio ... Meer

Brainport - Kennis & Technologie

Strijp-S wandelingen tijdens DDW

VVV Eindhoven organiseert dit jaar tijdens de DDW (18 t/m 26 oktober) 1,5 uur durende groepsrondleidingen op Strijp-S. De cultuur historische wandeling over Strijp-S is voor deze gelegenheid speciaal aangepast. De rondleiding start met een algemene introductie over de Dutch Design Week en de invloed van Design op de stad Eindhoven. De VVV-... Meer

Strijp-S wandelingen tijdens DDW

Lichtfestival GLOW 8 t/m 15 november 2014

Van 8 tot en met 15 november 2014 staat Eindhoven weer volop in het teken van lichtkunstfestival GLOW. Thema van de negende editie is ‘Stad in beweging’. Zo’n vijftig kunstenaars bieden met lichtinstallaties, -sculpturen, -projecties en performances de toeschouwers een verrassend nieuwe kijk op de stad. 

VVV-... Meer

Lichtfestival GLOW  8 t/m 15 november 2014

Meer groepsprogramma's in Eindhoven

Beleef Eindhoven
Uniek in zijn soort is groepsuitjes organisator ‘Beleef Eindhoven’. Als zelfstandige en lokale aanbieder stellen zij kwaliteit bijzonder hoog in het vaandel, en onderscheiden ze zich door alle activiteiten zelf te ontwikkelen en het uitje nét dat extra persoonlijke tintje te geven waar de klant zich ... Meer

Meer groepsprogramma's in Eindhoven

zoeken| sitemap| pers| disclaimer| help| afdrukken| english Copyright © 2014 VVV Eindhoven| webdesign Holiday Media